La setmana que ve comencen les obres de reforma del carrer Bisbe Gonyalons, a Alaior

El Iris/Alaior – Durant els pròxims mesos l’Ajuntament d’Alaior cometrà una important reforma d’una de les vies més cèntriques del nucli antic d’Alaior, el carrer Bisbe Gonyalons.

Es tracta d’una obra molt necessària, ja que el carrer es troba actualment en mal estat, i és precisa una rehabilitació integral d’aquest.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, i el regidor d’Urbanisme, Cristóbal Marquès, es reuniren aquesta setmana amb els veïns i veïnes per explicar-los en què consistiran i com es desenvoluparan les obres.

D’aquesta manera, la millora de la via inclou la creació d’una nova xarxa de sanejament, la substitució de la xarxa d’aigua potable per una de més moderna, i la remodelació de la xarxa d’aigües pluvials. Així mateix, es restituiran totes les voreres i paviment. Les noves voreres seguiran el mateix disseny executat a carrers del centre recentment reformats, com és el cas des Carreró o Sant Josep.

En aquest carrer es mantindrà la calçada i voreres al mateix nivell per suprimir les barreres arquitectòniques, donant prioritat als vianants i a la mobilitat activa, aconseguint uniformitat als carrers més cèntrics.

El batle d’Alaior ha destacat que «el carrer Bisbe Gonyalons és un dels pocs carrers on no s’hi ha fet una rehabilitació integral des de fa més de 30 anys i és dels pocs que queden al centre històric per ser reformats. Amb aquesta obra fem el carrer més còmode i amable pels veïns, a la vegada que fem nova tota la part menys visible, però igual d’important, com són la xarxa de sanejament o aigües pluvials».

Les obres tenen un pressupost de 135.035 euros i seran dutes a terme per l’empresa Construccions Olives. Està previst que comencin la pròxima setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.