Nova detenció de la Policia Nacional a Ciutadella

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, han detingut un home de 44 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força en establiments.

Els robatoris van ser comesos els dies 12 i 19 d’agost, a un supermercat i a una nau del polígon industrial de Ciutadella. L’ara detingut accedia a l’interior dels establiments fracturant les portes i les finestres d’accés als establiments i, un cop a dins, procedia a forçar la caixa forta sostrent els diners que hi havia a dins.

El grup de Policia Judicial va dur a terme unes investigacions per identificar l’autor dels fets

Fruit d’aquesta anàlisi, es va donar amb la identificació del presumpte autor dels fets, i es va relacionar amb els dos fets delictius, corresponent amb un conegut delinqüent habitual resident a la localitat al qual consten més de 30 detencions, totes relacionades amb delictes contra la propietat.

Per part dels investigadors es va informar als agents de Seguretat Ciutadana d’aquesta Comissaria, els quals dijous mentre es trobaven realitzant funcions de prevenció de la delinqüència al carrer Quintana del Mar, observaren un vehicle a l’interior del qual van reconèixer aquest individu a qui constava una ordre de recerca i detenció pels fets relatats, procedint a la seva detenció i trasllat a dependències policials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.