Sugrañes, Marquès, Cabrera i Camps, a la XXV Interparlamentària del PP que se celebra aquest dissabte i demà diumenge a Toledo

Coia Sugrañes El portaveu del PP al Parlament de les Illes Balears, Toni Costa, i el senador per Eivissa José Vicente Marí Bosó intervendran a la XXV Interparlamentària que el Partit Popular presidit per Alberto Núñez Feijóo celebrarà aquest cap de setmana a Toledo.

Les intervencions de Costa i Marí seran el dissabte. La de José Vicente Marí tractarà sobre la resposta als Reptes Econòmics que preocupin els espanyols. Una mesa de debat que serà presidida per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Mentre que la intervenció de Toni s’emmarcarà al panell relatiu a la Llibertat i Igualtat A l’Espanya Que Volem, coordinat per la portaveu del Grup Parlamentari Popular Europeu, Dolors Montserrat.

La delegació balear que viatjarà avui a Toledo estarà composta per 18 càrrecs del PP de les Illes i estarà encapçalada per la presidenta del Partit Popular a l’arxipèlag, Marga Prohens, que també dirigirà unes paraules als assistents. La delegació de Menorca està encapçalada per la presidenta insular, Misericòrdia Sugrañes, qui viatja acompanyada del secretari general, Cristòbal Marqués, la diputada autonòmica, Salomé Cabrera, i el diputat autonòmic Lluís Camps.

Des de la direcció nacional del PP presidida per Alberto Núñez Feijóo, situïn la XXV Interparlamentària com el punt d’arrencada per confeccionar el programa electoral del Partit Popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.