moulallengua

El Mateu Orfila organitza xerrades presencials sobre intervencions de pròtesis de maluc i genoll

L’Hospital Mateu Orfila reprèn aquest mes les xerrades presencials dirigides als pacients programats per a ser intervinguts d’una pròtesis total de maluc o pròtesi total de genoll.

La primera de les sessions es celebrarà aquest dimartgs, dia 20, a les 18,00 h al saló d’actes situat al primer pis del centre hospitalari.

Organitzades per infermeria de la Unitat medico-quirúrgica de Traumatologia, la sessió està pensada per als pacients, familiars i/o cuidadors, perquè puguin tenir tota la informació necessària sobre les pautes a seguir, abans i després de la intervenció, a la vegada que s’explicarà en detall cadascun dels aspectes que implicarà la seva cirurgia. En aquest primer contacte amb el servei abans de l’ingrés quirúrgic, també es volen resoldre els dubtes que puguin tenir les famílies amb l’objectiu d’aconseguir una òptima preparació per a la intervenció i disminuir l’angoixa i la preocupació que comporta aquest tipus de procediment.

Els responsables d’impartir la sessió són la infermera supervisora de planta de Traumatologia, Concha Arteta; l’infermer Joan Díaz, i la tècnic auxiliar d’infermera, Pilar Borràs.
Aquestes xerrades presencials es van iniciar l’abril de 2017 i, durant els últims anys de pandèmia es van interrompre i la informació per als pacients es va oferir en format audiovisual a través del canal de Youtube de l’Àrea de Salut de Menorca.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca