Hestia Menorca i Pinta B Es castell estrenen el nou parquet del pavelló poliesportiu des Castell El Consell Insular finança 133.000 euros del total de 150.000 del nou paviment del pavelló i la sala multifuncional des Castell

El passat diumenge els equips de bàsquet Hestia Menorca i Pinta B Es castell han jugat un partit amistós al pavelló poliesportiu Sergio Llull des Castell com a inauguració esportiva del nou paviment de llenya. La recent reforma a la zona esportiva municipal ha tingut un cost total de 149.628,07 euros finançats principalment pel Consell Insular de Menorca que ha aportat 133.000 euros del Pla Insular de Cooperació (PIC) del 2022, corresponent al Departament d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, mentre que l’Ajuntament des Castell ha aportat els altres 16.000 euros.

La consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, present a l’inici del partit inaugural, destaca que “aquest tipus d’inversions són beneficioses no tan sols per a equips de categories superiors com els que han estrenat la pista, sinó també per a l’esport de base – infància i joventut -. També destaquen els usos en favor de persones i entitats del poble, que ben segur redundaran en una millora d’aspectes tan importants com la integració social de col·lectius diversos i una aposta per una vida més saludable”.

El nou paviment de parquet amb llenya de darrera generació, substitueix a l’anterior de goma i és una gran millora per als esportistes que fan servir les instal·lacions, ja que redueix el risc de lesions. Tanmateix, s’han aconseguit les marques reglamentàries en terra i la regulació de les alçades de les cistelles. A més del Club de Bàsquet Es Castell, que juga fins a quarta categoria estatal, són diversos els clubs esportius que fan servir el pavelló poliesportiu així com la sala multifuncional, on també es desenvolupen activitats esportives municipals dirigides a persones de totes les edats.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca