Obert el termini per a les inscripcions al concurs oposició i al concurs de les places d’estabilització dels serveis generals de la CAIB Des d’avui i fins al pròxim 17 d’octubre, qui vulgui aspirar a alguna de les 736 places es pot inscriure a oposicions.caib.es

La Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat ha obert aquest matí les inscripcions per a les places del procés extraordinari d’estabilització dels serveis generals de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. D’aquesta manera, qui vulgui optar a alguna de les 736 places ofertes, té des d’avui i fins al pròxim 17 d’octubre per apuntar-s’hi de manera telemàtica mitjançant la pàgina web oposicions.caib.es.

Cal destacar que el termini és tant per a les places que s’hauran de resoldre a través d’un concurs de mèrits com per a les que es resoldran a través d’un concurs oposició. Malgrat ser un procés completament telemàtic, l’Escola Balear d’Administració Pública ha habilitat un servei d’assessorament a cada una de les seves seus. Qui no tengui accés a Internet o necessiti suport per fer la inscripció, podrà demanar cita prèvia, de 9 a 18 hores, a la seu de l’EBAP a Mallorca i, de 9 a 14 hores, a les seus d’Eivissa i de Menorca.

En concret, s’oferiran 555 places de personal funcionari i 181 de personal laboral. Pel que fa al personal funcionari, hi ha 225 places de concurs oposició i 330 de concurs de mèrits, mentre que, pel que fa al personal laboral, n’hi ha 24 de concurs oposició i 157 de concurs de mèrits.

Amb aquesta convocatòria, el Govern s’avança tres mesos i mig al termini màxim marcat per l’Estat, amb l’objectiu de reduir la temporalitat en l’Administració pública per davall del 8 %. El primer dels processos que es resoldrà serà el concurs de mèrits, previsiblement el mes de febrer de l’any que ve.

D’aquesta manera, el Govern fa una crida a la participació a tothom que vulgui formar part d’aquest procés extraordinari que possibilitarà reforçar els serveis públics que presta l’Administració la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en compliment de la Llei 20/2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.