L’Ajuntament de Ciutadella signa l’adjudicació de sis parcel·les d’hort a persones pensionistes La signatura de les llicències d’ús privatiu es va realitzar el passat dia 9

El passat divendres dia 9 de setembre es va celebrar a la sala de juntes de l’ajuntament l’acte de signatura de les llicències d’ús privatiu de les 6 parcel·les d’hort que s’han adjudicat a persones pensionistes que es van presentar a la darrera convocatòria.

Als horts urbans de sa Vinyeta, actualment, hi ha un total de 24 persones pensionistes amb una parcel·la adjudicada i una entitat que també disposa d’una parcel·la assignada. Es preveu que en el moment en què quedin parcel·les lliures es torni a treure una nova convocatòria.

Es va aprofitar l’acte per convocar també a la resta d’usuaris i recordar algunes de les normes establertes al Reglament d’ús dels horts urbans i per recollir les seves queixes i suggeriments.

Els horts són gestionats pels serveis municipals d’Atenció Social i Medi Ambient, i disposen de parcel·les per a ús individual  que tenen uns 40 m2 aproximadament i les llicències d’ús es donen per un període de quatre anys; en finalitzar aquest termini les persones adjudicatàries s’hauran de tornar a presentar a la convocatòria corresponent. S’hi pot sembrar qualsevol classe d’hortalissa, tenint cura de no malgastar l’aigua i sense utilitzar ni adobs ni fitosanitaris de síntesi química.

L’Ajuntament de Ciutadella de Menorca recorda que si alguna persona hi està interessada i en vol més informació, pot consultar el web municipal o es pot dirigir a Ca sa Milionària, on li donaran tota la informació necessària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca