Menorca se suma per segon any a la proposta Literanit El Cercle Artístic de Ciutadella acull aquest dissabte dia 24, a les 19 hores, l’activitat que promou la Institució Francesc de Borja Moll

 

Menorca se suma per segon any consecutiu a la festa de la literatura que promou la Institució Francesc de Borja Moll amb el suport de diferents administracions públiques. La proposta LiteraNit no és només una celebració entorn de les lletres, sinó també dels valors com la importància del coneixement, la conscienciació social sobre problemàtiques que importen i, sobretot, una reivindicació del paper que té la literatura a les nostres vides.

LiteraNit és un festival interdisciplinari amb l’objectiu de fomentar la lectura en un ambient lúdic i distès. La idea general rau en la creació d’un circuit amb la literatura com a eix vertebrador i un programa d’activitats simultànies i obertes a tota la societat capaç d’arribar a nous públics i lectors.

El Cercle Artístic de Ciutadella acull aquest dissabte dia 24, a les 19 hores, l’activitat amb la qual el Departament de Cultura del Consell Insular se suma a la iniciativa. Coordinada i presentada pel poeta Pere Gomila, l’esdeveniment comptarà amb la participació dels autors Pau Faner, Iosune Arriaran, Anna M. Ticoulat i Carles Mercadal.

El fil conductor d’aquesta quarta edició de LiteraNit és la literatura oral, i concretament les rondalles i contes del territori de parla catalana. Tot mantenint el mateix format dels altres anys, incorporarà en la seva graella de programació activitats que posin en relleu el valor del nostre patrimoni cultural i literari. Per això, el lema d’enguany, “Imaginaris popular: Mites i llegendes”, incideix en la importància de l’oralitat i l’origen popular de les narracions que han estat transmeses de generació en generació durant anys i anys.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.