Menorca Talaiòtica - Unesco

Sant Lluís, encarregat d’organitzar les activitats de sostenibilitat a la Fira B! Hi haurà tallers i una taula rodona per treballar l'aplicació més eficient dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

 

L’Ajuntament de Sant Lluís s’ha implicat en l’organització de la setena edició del Mercat Professional de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears, la Fira B!, per tal d’aportar l’experiència i els coneixements en matèria de cultura sostenible.

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) ha volgut que sigui l’Ajuntament de Sant Lluís qui s’encarregui de fer de la sostenibilitat l’eix vertebrador de les jornades professionals, i per aquest objectiu s’ha creat l’Espai 17, un punt de trobada per a la creació d’aliances artístiques i professionals. El seu nom fa al·lusió a l’Objectiu de Desenvolupament sostenible número 17, que és el de les aliances per assolir els objectius. En aquest espai es treballa per trobar col·laboracions i establir sinergies entre gestors, artistes, companyies, distribuïdors, productors, programadors i altres professionals del sector de les arts escèniques.

La regidora de Cultura i Sostenibiliat, Débora Marquès, i la programadora cultural de l’Ajuntament, Virginia Seguí, seran les encarregades d’oferir tallers i participar en una taula rodona per treballar l’aplicació més eficient dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els tallers que s’impartiran “Com podem fer el nostre festival més sostenible”, “Cas pràctic i full de ruta per a una producció sostenible” i “Transformem els nostres espais culturals en espais sostenibles”. A més, prendran part en la taula rodona “Cultura sostenible? Sí, és possible”.

La Fira B! se celebra entre el 27 de setembre i el 2 d’octubre a Palma, i enguany retorna amb un augment del 30 per cent de les propostes culturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.