Feijóo defensa la supressió d’impostos per “atraure patrimoni” i Aznar critica “l’esquerra carnívora” que n’imposa L'expresident espanyol carrega contra el futur impost a grans fortunes i acusa Sánchez de voler "com més pobres millor"

 

ACN Madrid – El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, i l’expresident del govern espanyol i del partit José María Aznar han defensat la supressió o rebaixa de l’impost de patrimoni impulsada per diverses autonomies del PP. “Hem d’atraure patrimoni per a Espanya, no expulsar-lo”, ha dit Feijóo aquest divendres en una intervenció al campus organitzat per la fundació FAES, en què ha acusat l’executiu de Pedro Sánchez d’estar “distraient” focalitzant en aquest impost “minoritari” i competència de les comunitats autònomes. Aznar ha defensat que el que està promovent el PP és “extraordinàriament sa”. “D’això només pot sortir progrés, oportunitats i llocs de treball”, ha afirmat.

Aznar ha titllat l’esquerra de “carnívora” pel fet d’estar plantejant un impost a les grans fortunes i ha acusat el govern espanyol de voler “com més pobres millor” perquè així “els pot controlar millor”.
“Falta múscul financer, necessitem que vingui més gent, tenir més capacitat financera. Tenir només 200.000 rics és una misèria de rics. Cal fer polítiques intel·ligents que són les que fan prosperar el país”, ha dit Aznar.

Feijóo ha defensat que “abaixant impostos es recapta més i es fa més competitiu un país” i es pot “millorar els sistemes sanitaris i educatius”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.