L’Ajuntament d’Alaior crearà una vintena d’aparcaments nous a Sant Jaume

 

L’Ajuntament d’Alaior crearà aquest hivern una vintena de noves places d’aparcament a la urbanització de Sant Jaume i pavimentarà tot el Passeig Marítim.

Aquestes millores estan incloses dins el projecte de reordenació de la zona, que inclou també la creació d’una nova vorera que connecti el Passeig Marítim amb el Passeig del Prat, és a dir, unint Sant Jaume i Son Bou.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, destaca que «l’Ajuntament ha destinat molts esforços i pressupost en reformar Sant Jaume durant els últims anys, i ara continuem amb aquestes millores amb la creació d’una vintena de nous aparcaments a la zona, que són molt necessaris, ja que Son Bou, Sant Jaume i Torre-solí són sense cap dubte unes de les urbanitzacions més visitades de Menorca».

Cal recordar que l’any passat va finalitzar la reforma del passeig marítim, que va consistir en la remodelació i ampliació de les voreres dels dos extrems, el canvi de lluminàries, així com la col·locació de vorades de formigó noves.

Així mateix, també es va construir un nou parc infantil al Passeig Marítim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.