L’escola Mare de Déu de Gràcia celebra el seu 50è aniversari El centre, que ha volgut fer extensiva la invitació a totes les persones que hagin passat per l’escola, ha organitzat un concert a càrrec de la Banda Municipal de Música

 

El proper divendres, 23 de setembre, el CEIP Mare de Déu de Gràcia de Maó celebrarà la festa del 50è aniversari de la seva fundació, i que tindrà lloc a les 20.00 hores a la mateixa escola.

El centre, que ha volgut fer extensiva la invitació a totes les persones que hagin passat per l’escola, ha organitzat un concert a càrrec de la Banda Municipal de Música.  A més, durant tot el curs s’aniran organitzant altres activitats dirigides a les famílies.

El 8 de setembre del 1972 es va inaugurar el llavors nomenat Colegio Nacional de Niñas Virgen de Gracia, amb Catalina Seguí Mercadal com a directora. Actualment, acull 375 alumnes, entre els cursos d’infantil i de primària, i l’equip directiu està dirigit per Lídia Rosselló.

El Tinent d’alcaldia d’Educació, Toni Carrillos destaca: “Que l’escola Mare de Déu de Gràcia arribi als seus 50 anys d’història reflecteix la solidesa del seu projecte educatiu. Es tracta d’un centre que ha constituït un referent en el sector de l’educació primària de la nostra ciutat, a més d’haver-se convertit en un suport del teixit cultural de Maó; les seves instal·lacions han estat utilitzades en algun moment per la Banda de Música de Maó o per l’agrupació Es Bastió de s’Illa, entre d’altres”.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.