Menorca Talaiòtica - Unesco

L’Ajuntament de Ciutadella felicita n’Adelina Florit Pons pel seu centenari Nascuda a Es Migjorn Gran el 23 de setembre de 1922, va viure a Ferreries i a Ciutadella. Actualment resideix al geriàtric municipal de Ciutadella.

Ahir, divendres 23 de setembre, les alcaldesses de Ciutadella Joana Gomila i de Ferreries Joana Febrer, van visitar el geriàtric per felicitar-la. També hi van assistir les regidores dels serveis socials de Ciutadella i de Ferreries, Laura Anglada i Queta Camps, i les regidores de Ciutadella M. Jesús Bagur i Juana Mari Pons, i de Ferreries, Carla Jonquera i la gerent del patronat municipal de l’Hospital, Marina Olivella.

Adelina Florit Pons estava acompanyada de vuit fills i filles, gendres, nores i nets. Junts van poder celebrar l’aniversari al pati del geriàtric municipal.

L’Ajuntament de Ciutadella va fer-li entrega d’un quadre amb el nom de la centenària i la data de naixement. L’Ajuntament de Ferreries va regalar-li un platet de ceràmica amb inscripció de felicitació, un ram de flors en nom del PHM i un altre en nom del club de jubilats de Ferreries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.