MxMe completa les llistes al Consell i Parlament per a les eleccions del mes de maig

L’Assemblea de Més per Menorca ha ratificat aquest dissabte els candidats i candidates que ocuparan les posicions de la 6 a la 13 (amb els respectius suplents) a les llistes al Consell i al Parlament, tot completant així les candidatures liderades per Josep Juaneda i Josep Castells a les eleccions autonòmiques del mes de maig.

Les candidatures dels menorquinistes conjuguen experiència i renovació. Són conformades per persones de perfils molt diversos. El conseller i candidat a presidir el Consell de Menorca, Josep Juaneda, els ha definit com  a «grans equips de gent jove i de persones amb una rellevant trajectòria en moviments socials i polítics de tota mena».

Per la seva part, el diputat i candidat número u al Parlament, Josep Castells,  ha destacat que són candidatures que, des del ferm compromís amb l’autogovern de Menorca «tenen la voluntat i capacitat de treballar pel benestar de les menorquines i els menorquins, per la defensa dels serveis públics i els drets socials, per la preservació del territori i per la nostra llengua i cultura».

L’Assemblea de Més per Menorca ha ratificat les candidatures des de la convicció que només des de posicions menorquinistes es possible aportar solucions als reptes principals que ha d’afrontar Menorca: diversificació econòmica, massificació turística, manca d’habitatge i gentrificació.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca