Gran quantitat d’ocellets morts a conseqüència de la forta pedregada La tempesta també ha negat tanques, canals i torrents

 

Eliris.cat. Ciutadella – Després d’una nit desastrossa de llamps, trons, vent, aigua i pedregada damunt Menorca, és el moment de começar a valorar danys. Els bombers han hagut de realitzar més de 50 sortides en què s’han trobat arbres caiguts i cases i locals comercials inundats. També hi ha hagut víctimes: desenes d’ocellets a qui la tempesta ha agafat desprevinguts en els seus nius o a dalt les branques dels arbres. A Ciutadella és on més ha afectat la tempesta de matinada i són molts els ciutadans que aquest matí, mentre aprofitaven les hores de sol, han sortit a fer una volta pel passeig marítim o per camins rurals. Els ciutadellencs s’han trobat amb la trista imatge dels ocellets morts a causa de l’impacte dels blocs de gel que ha deixat caure la pedregada i que han arribat fins i tot als 3 centímetres. Una imatge dessoladora conseqüència d’una tempesta que ha sobrepassat totes les previsions. La tempesta d’avui també ha negat tanques i torrents, tal i com ho feu fa un any una altra torrentada de trist record.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.