La reserva de biosfera i el llegat talaiòtic desperten interès a la fira turística professional de referència a França

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha assistit aquests dies a la FTM Top Resa, una fira professional de turisme que suposa el punt de trobada de referència a França per negociar i analitzar l’evolució del sector. Celebrada al centre de convencions Paris Porte de Versailles, Menorca ha mantingut una trentena de reunions amb agències emisores, periodistes i agències de comunicació, companyies, instagramers i influencers, entre altres.

Els atractius de l’illa que més interès han generat són la part de cultura i natura, en especial el fet que Menorca estigui a punt de celebrar els 30 anys com a Reserva de Biosfera, el Camí de Cavalls, i la candidatura de Menorca Talaiòtica a la UNESCO. En general, que Menorca sigui una illa tranquil·la, petita i amb bon temps resulta molt interessant pels francesos, que mostren també intenció de visitar-la en els mesos de primavera i tardor-hivern. En aquest sentit, la connexió directa de Vueling Menorca-París que hi haurà durant tot l’any ha cridat l’atenció també dels assistents a la fira, que ho han vist interessant per fer escapades.

A nivell de companyies, Corsica Ferries està molt satisfeta del resultat de la connexió marítima Toulon-Menorca, que per cert també aprofiten els menorquins per visitar França. La valoració és tan bona que estan planificant començar més prest la temporada que ve (actualment opera des de principis d’abril a principis de novembre). També amb la companyia Binter s’han valorat de manera positiva els resultats de la connexió directa Menorca-Gran Canaria oberta enguany, i plantegen tornar a obrir ruta l’any qui ve.

Entre les reunions ha destacat també una trobada amb la consellera de Turespaña a París, María José Gómez, en la que s’han presentat els resultats de 2022 i l’estratègia de cara a 2023, en la qual es preparen accions amb Menorca per potenciar el turisme de tot l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.