Nit Internacional de l’Observació de la Lluna a a l’Observatori Astronòmic de Menorca, al Canal Salat de Ciutadella

La Secció Astronòmica del Cercle Artístic de Ciutadella organitza aquest dissabte 1 d’octubre a les 20,00 h  la Nit Internacional de l’Observació de la Lluna. L’esdeveniment, gratuït i obert a tothom, tindrà lloc a l’Observatori Astronòmic de Menorca, situat al Canal Salat de Ciutadella de 20:00h a 22:00h.

International Observe the Moon Night és un esdeveniment públic mundial que fomenta l’observació, l’apreciació i la comprensió de la nostra Lluna i la seva connexió amb la ciència espacial, l’exploració i la cultura humana. Aquest esdeveniment anual connecta científics, educadors i entusiastes lunars de tot el món.

Els membres de la Secció Astronòmica del Cercle Artístic muntaran telescopis i oferiran als visitants una visita guiada a la Lluna, planetes i altres objectes celestes.

International Observe the Moon Night està patrocinat per la missió Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) de la NASA i la Divisió d’Exploració del Sistema Solar al Goddard Space Flight Center de la NASA, amb molts col·laboradors. LRO està gestionat pel Goddard Space Flight Center de la NASA a Greenbelt, Maryland, per a la Direcció de Missió Científica a la seu de la NASA a Washington, D.C.

Per obtenir més informació sobre International Observe the Moon Night, visiteu: https://moon.nasa.gov/observe

Per obtenir més informació sobre LRO, visiteu: https://www.nasa.gov/lro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca