Sis representants de turoperadors alemanys conèixen la Menorca més natural i sostenible

Sis representants de turoperadors alemanys han visitat Menorca entre els dies 22 i 25 de setembre com a part d’un fam trip organitzat conjuntament per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Frankfurt. El programa s’ha enfocat a mostrar la part més natural i sostenible de Menorca. De fet, el turisme actiu i la natura són dos dels principals interessos dels alemanys que visiten l’illa, segons les dades recollides per la consultora Mabrian a partir de les mencions turístiques a les xarxes socials entre gener i setembre d’aquest any.

Durant la seva estada, els agents han gaudit d’activitats diverses centrades en aspectes de natura i gastronomia. En concret, han fet un recorregut pel port de Maó en un water taxi solar; han visitat l’Illa del Rei; han fet un passeig pel Parc Natural de s’Albufera des Grau; un tram pel Camí de Cavalls; han visitat Torre d’en Galmés; han après a fer salsa maonesa en un taller impartit al Centre Cultural Convent de Sant Diego i han gaudit també d’experiències Starlight.

Els turoperadors que han visitat l’illa, acompanyats per un agent de l’OET de Frankfurt, són Abanico Individuell Reisen, Alegroreisen, Dertouristik Deutschland GmbH, Leitner Reisen GmbH, Olimar Reisen Vertriebs GmbH i Pura e.K. – aktiv reisen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca