Taller fotogràfic: Secrets de família amb Ester Bravo al Coworking des Mercadal

Secrets de Família és un taller per a indagar en l’ús de l’àlbum familiar com a material d’un projecte fotogràfic. Descobrirem les seves particularitats materials, narratives i simbòliques a partir de la reflexió teòrica i d’una selecció de referents visuals. Aprendrem estratègies i metodologies per a abordar els projectes des de la pràctica. Utilitzarem diferents fotollibres d’autors contemporanis com a casos d’estudi. I posarem en pràctica l’après mitjançant el desenvolupament i posada en comú d’una petita activitat pautada.

Raquel Bravo Iglesias (Valladolid). S’interessa per la memòria com a oportunitat de negociació col·lectiva a través de narratives personals. Per a això, utilitza l’arxiu com a punt d’ancoratge problemàtic des del qual revisar el present. El seu projecte Mato Grosso, ha guanyat el premi Fotolibro<40 i ha quedat finalista en el Premi internacional Felifa i en el Prix du Livre dels Rencontres de la Photographie d’Arles el 2022. Actualment, treballa com a docent en la UOC, la IED i el CEV.

Inscripció gratuïta a través de www.menorcadocfest.com (Places limitades).

El taller es realitzarà a l’espai Coworking des mercadal els dies 12 i 13 d’octubre.
COWORKING DES MERCADAL https://goo.gl/maps/Xk693tMjbcfizFmX8
12 d’octubre de 10h a 13h i de 16h a 19h
13 d’octubre de 17h a 19h

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.