Alaior augmentarà un 50% les papereres a Cala en Porter i Sant Jaume Es disposarà de tres equips d’escombratge manual, i en temporada alta, s’incrementarà amb una persona més

 

L’Ajuntament d’Alaior ha adjudicat el nou contracte de neteja viària, manteniment i jardineria d’Alaior i les seves urbanitzacions. Es tracta d’un dels serveis més importants i essencials que es presten.

El contracte inclou un augment de personal, així com l’increment de les papereres en un 50% a Cala en Porter i Sant Jaume, i un 5% de les papereres al poble i polígon industrial.

Mari López, regidora d’urbanitzacions, Medi Ambient, Energia i Neteja Viària, ha destacat que «l’augment de personal és una molt bona notícia pel municipi, sobretot per l’estiu, quan les necessitats augmenten molt. D’altra banda, instal·larem més papereres a tot el municipi, sobretot a les urbanitzacions».

El servei consisteix en la neteja de carrers, buidatge i neteja de papereres, aigualeig de vies públiques, i per altra banda, també el manteniment i jardineria en les urbanitzacions de Cala en Porter, Sant Jaume i Torre-solí Nou, Son Vitamina, Calescoves i Son Bou.

Es disposarà de tres equips d’escombratge manual, i en temporada alta, s’incrementarà amb una persona més. A més es disposarà d’un equip de dues persones d’escombratge mixt tot l’any. Els diumenges el servei consistirà amb un equip d’escombratge durant mitja jornada.

En els nuclis urbans de Cala en Porter i l’Argentina es disposarà d’un equip d’escombratge manual durant sis dies a la setmana, i en temporada alta s’incrementarà el servei a cada dia. També hi haurà dues persones destinades a l’escombratge mixt, que també aniran a Sant Jaume, Torre-solí Nou, Son Vitamina i Calescoves. Pel servei de manteniment i jardineria es disposarà de tres persones durant sis dies a la setmana.

El contracte s’ha adjudicat a l’empresa FCC Medio Ambiente per un preu de 3.312.325 euros.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.