moulallengua

El grup Ja t’ho diré rebrà el Premi Enderrock Balear d’Honor i Marco Mezquida al millor disc de Jazz Antònia Font amb 'Un minut estroboscòpica', millor disc de l’any per la crítica

 

Imatge: Enderrock.cat

ACN Barcelona – La cinquena edició dels Premis de la Música Balear – Premis Enderrock 2022 han escollit el disc ‘Un minut estroboscòpica’ (Primavera Labels, 2022) d’Antònia Font com el millor de l’any i millor disc de pop-rock segons la crítica del certamen. Els premis dels periodistes especialitzats han distingit Maria Jaume com a millor disc de cançó d’autor per ‘Voltes i voltes’, Reïna com a Millor grup revelació per ‘Arts marcials’, Marco Mezquida com a millor disc de jazz amb ‘Letter to Milos’ i el duet format per Miquel Brunet i Biel Majoral amb ‘La llei d’Ohm’ com a millor disc de folk. El grup Ja t’ho diré rebrà el Premi Enderrock Balear d’Honor, el de la trajectòria pel compositor Agustí Fernàndez i l’OBC a la Personalitat per Carme Castells.

El pianista Marco Mezquida 

Pel que fa als premis de la votació popular, la primera ronda de votacions populars s’ha tancat amb l’elecció d’una trentena de finalistes. Antònia Font lidera la llista amb 4 nominacions (artista, cançó, directe i disc), Cabot amb 3 nominacions (disc, directe i cançó) i Maria Hein i Xanguito tenen dues nominacions amb disc i artista.

Fins al 9 d’octubre, els amants de la música podran escollir els guanyadors en cadascuna de les 11 categories a través de la web d’Enderrock. Els premiats es donaran a conèixer durant la gala del dia 2 de novembre al Teatre Principal de Palma, en què també es lliuraran els Premis de la Crítica i els Premis d’Honor, de Trajectòria i Personalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca