La Sala Albert Camus inicia tercera temporada amb els artistes sostenibles al centre de la programació La tercera temporada d’aquest any inclou 20 activitats, la gran majoria de les quals protagonitzades per artistes locals i de les illes

 

La Sala Albert Camus inicia aquest diumenge, 2 d’octubre, la programació regular de la tercera temporada de l’any 2022, i ho fa amb l’artista sostenible com a eix vertebrador. Continuant amb la filosofia de cultura sostenible impulsada per l’Ajuntament, en aquesta ocasió es posa el focus en les companyies i artistes que passaran per la Sala per oferir al públic els seus espectacles, apostant per artistes sobretot locals i de proximitat que aposten per pràctiques sostenibles.

La tercera temporada d’aquest any inclou 20 activitats, la gran majoria de les quals protagonitzades per artistes locals i de les illes. Diàlegs d’Art, Som 3 i Tornam a Ser Aquí, tres companyies de Sant Lluís, tornaran a actuar a la Sala, el que representa una nova mostra del dinamisme cultural del municipi i l’aposta pel producte de proximitat. De fet, moltes de les companyies i artistes que actuaran a la Sala Albert Camus han rebut assessorament del departament de Cultura de l’Ajuntament en matèria de cultura i pràctiques sostenibles, i també per millorar la seva projecció cultural exterior i el seu creixement com a companyia.

Aquesta nova temporada s’obre amb l’espectacle «Troba tradicional: la història del bolero cubà», un projecte sorgit de l’amor pels boleros i les cançons de la Trova Tradicional Cubana. A partir d’aquí, s’inclouen activitats com la final del certman de dansa contemporània del programa cultural Art Jove, la projecció de diverses pel·lícules dins el cicle «Rostro de la Francia Contemporánea», projecccions del Menorca Doc Fest, espectacles familiars com «Utopía» o «Nius», o «Les cançons perdudes», un espectacle inclòs dins el Cicle Teatre i Memòria.

Aquesta programació neix de la participació de l’Ajuntament de Sant Lluís a fires com la Fira B! o El Petit, i també de les aliances que, temporada rere temporada, la Sala Albert Camus teixeix amb administracions, entitats i companyies. En aquesta tercera temporada de 2022, es compta amb més aliances que mai.

La venda d’entrades dels espectacles es realitza a través de la plataforma digital www.ticketib.com, o també de forma presencial a la Sala des d’una hora i mitja abans de l’inici de l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.