L’Ajuntament de Maó prepara una jornada per donar a conèixer el diccionari Alcover-Moll D’aquesta manera, el consistori maonès continua celebrant aquesta efemèride, amb l’objectiu d’atracar el diccionari i la seva història a tots els públics

 

L’Ajuntament de Maó, mitjançant la Regidoria de Política Lingüística, organitza una jornada d’activitats populars al carrer, en el marc del 60è aniversari de l’acabament del Diccionari Català-Valencià-Balear (DCVB), popularment conegut com l’Alcover-Moll.

L’activitat ‘Celebrem el Diccionari!’ tindrà lloc dia 8 d’octubre, a partir de les 11.00 hores, a la zona del carrer de Borja Moll, i comptarà amb ballada dels gegants, activitats de dinamització i jocs per a infants.

A partir de les 12.30 h, la música en directe serà la protagonista, amb una actuació de glosat i rap, a càrrec de Soca de Mots i Natiu Orgànic i Dj Marsberg.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Maó continua celebrant aquesta efemèride, amb l’objectiu d’atracar el diccionari i la seva història a tots els públics.

Des del mes d’abril, la Regidoria de Política Lingüística ha posat en marxa diferents actes amb motiu de la celebració del 60è aniversari del DCVB, com ara la conferència a càrrec de Maria Pilar Perea (actual directora de la nova digitalització i marcatge del Diccionari Alcover-Moll) o el sorteig “Entre paraules”, que es va dur a terme durant el mes de maig, a través d’Instagram, amb la intenció d’atracar la llengua i el DCVB a la gent més jove, de forma conjunta amb la Regidoria de Joventut.

Finalment, el dijous 3 de novembre, per tancar el cicle d’actes d’aquesta celebració, la filòloga Fina Salord pronunciarà una conferència que versarà sobre la relació entre Francesc de Borja Moll i Francesc Hernández Mora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.