L’Ajuntament de Sant Lluís estrena nova pàgina web, més intuïtiva i plenament accessible L’objectiu d’aquest canvi és oferir un millor servei a la ciutadania, facilitar la interacció digital amb l’Ajuntament i millorar la transparència de la institució

 

Aquest dilluns s’ha posat en línia la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sant Lluís. Després de mesos de revisió i replantejament de la pàgina anterior, finalment es posa a disposició de la ciutadania una nova web completament accessible i amb un disseny més intuïtiu i senzill.

L’objectiu d’aquest canvi és oferir un millor servei a la ciutadania, facilitar la interacció digital amb l’Ajuntament i millorar la transparència de la institució. El nou disseny, realitzat conjuntament entre el departament de Comunicació municipal i SILME, pretén oferir una imatge nítida i clara, i estructura la informació en quatre grans menús: L’Ajuntament, Tràmits i Gestions, El Municipi i Transparència i Participació. Amb aquesta estructura es pretén que el ciutadà pugui accedir amb facilitat a tots els tràmits i gestions amb l’administració, tengui més accessible la informació sobre l’Ajuntament i el seu funcionament, i pugui interactuar amb major facilitat a través dels mitjans digitals gràcies a que la informació està estructurada de manera lògica i intuïtiva, i es pot accedir a diferents espais per diverses vies.

La web es manté a la direcció habitual, www.ajsantlluis.org, i és completament accessible des de tots els dispositius digitals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.