L’IBAVI licita la redacció del projecte  per a la construcció de 11 habitatges de promoció pública a Sant Lluís El pressupost base de licitació és de 109.791,16 euros

 

L’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) ha obert la licitació per a la redacció del projecte executiu i la direcció d’obres de la construcció dels 11 habitatges de protecció oficial previstos al solar de l’antic escorxador, al carrer Ses Barraques 18. Amb aquesta passa, se segueix endavant en el procés per dotar el municipi de més habitatge de promoció pública destinada a lloguer accessible.

El contracte que ara surt a concurs inclou les feines necessàries al llarg de tot el procés fins a la finalització de les obres, de tots els tècnics que hauran de participar en la correcta redacció del projecte per a obtenir la llicència i els permisos pertinents, així com la direcció i certificat final de les obres, a excepció dels serveis d’Arquitectura Tècnica i de Coordinació de Seguretat i Salut. El projecte executiu i la direcció d’obra dels 11 habitatges de protecció pública a Sant Lluís resultants d’aquesta licitació seran el resultat de l’estudi i desenvolupament obligatori del projecte bàsic ja redactat per l’arquitecte Joan Enric Vilardell Santacana.

El projecte descriu un immoble de tres plantes situades sobre la rasant del carrer. La planta baixa acollirà un equipament o local de propietat municipal i un habitatge adaptat. Les dues plantes superiors es destinaran a un total de deu habitatges en raó de cinc unitats per planta. Els 11 habitatges tenen la següent distribució:
– 8 habitatges d’1 dormitori (capacitat per a dues persones), estar-cuina-menjador i bany. –
– 2 habitatges de 2 dormitoris (capacitat per a quatre persones), estar-cuinamenjador i bany.
– 1 habitatge adaptat de 2 dormitoris (capacitat per a quatre persones), estar-cuinamenjador i bany.

El local en planta baixa ocupa 269,61 metres quadrats.

Els terminis per a la redacció del projecte s’han reduït al màxim per donar una ràpida resposta a l’emergència habitacional. A tals efectes, s’han incrementat els honoraris perquè l’equip adjudicatari disposi de la capacitat econòmica necessària per a fer front a les condicions exigides. El calendari proposat és el següent:
– Termini per a redactar el projecte executiu: 2 mesos.
– Termini per a incorporar les observacions del IBAVI al projecte executiu i presentarlo a l’Ajuntament: 2 setmanes.
– Termini màxim d’execució de l’obra: 16 mesos.

El pressupost base de licitació és de 109.791,16 euros (sense impostos).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.