Octubre serà el mes que més creuers atracaran al port de Maó La rada maonesa rebrà 21 vaixells en 31 dies

 

El proper mes d’octubre es preveu que sigui el període amb més afluència de creuers al port de Maó de tot l’any 2022, tal com confirmen les sol·licituds fetes per les navilieres a l’entitat Ports de Balears.

Concretament, 21 vaixells atracaran a la rada maonesa, de tal manera que, a partir del dia 10 d’octubre, arribarà al port gairebé un creuer cada jornada, a excepció dels dies 12, 19, 20 i 25, en què en rebrà dos.

A continuació de l’octubre —i com a segon el període amb més aportació de creueristes a Maó—, hi figura el mes d’abril, amb un total de 13 bucs, seguit pel mes de maig, amb 11.

L’arribada dels mesos d’estiu va provocar una disminució de l’afluència d’entrada: es van registrar 7 vaixells el juny; 8, el juliol; 9, l’agost; i 7, el setembre.

Els mesos de març i novembre són els períodes que menys creuers registren, un total de 2 i 1 vaixell, respectivament. Així, el proper 2 de novembre està prevista l’arribada a Maó del darrer creuer de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca