Tornen els Tallers de Família a Maó, amb sis sessions per a mares i pares amb infants de primària Els tallers aniran a càrrec de Violant Agut, educadora social de l’Equip d’Intervenció Familiar municipal

L’Àrea de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge de l’Ajuntament de Maó torna a posar en funcionament els Tallers de Família, que, en aquest primer cicle, aniran destinats a famílies amb infants que cursin primària, d’entre 4 i 11 anys.

El proper 5 d’octubre tindrà lloc la primera trobada, que es farà al CEIP Sa Graduada. Hi haurà disponibles un total de sis sessions, amb periodicitat quinzenal: 19 d’octubre, 2 de novembre, 16 de novembre, 30 de novembre i 14 de desembre. L’horari serà de 18.30 a 20.30 hores.

Els tallers aniran a càrrec de Violant Agut, educadora social de l’Equip d’Intervenció Familiar municipal.

Les sessions comptaran amb una part formativa i una altra de més vivencial; abordaran l’etapa vital que està vivint cada família, les escenes i realitats del dia a dia, per reflexionar-hi, acompanyant les famílies i donant-los eines per gestionar les situacions.

Pel què fa a l’assistència, és gratuïta; les inscripcions es podran fer per diferents vies: al lloc web de l’Ajuntament; a través de l’adreça electrònica tallersfamilia@ajmao.org; presencialment, a l’àrea de Benestar Social i Família, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores; o telefonant al 971356700.

Per facilitar l’assistència dels progenitors als tallers, també ofereixen espai de guarda per als infants, a la mateixa escola.

Així mateix, al llarg del curs s’aniran presentant altres propostes de tallers i espais grupals destinats a la reflexió i abordatge de la criança, com, per exemple, els tallers per a famílies amb infants de secundària, d’entre 12 i 16 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.