Actes 8 Març

Mercadona dóna més de 100 tones d’aliments a entitats socials de Menorca Des del mes d’abril, la companyia dona aliments a la Creu Roja cada dia des dels tres supermercats que té a l'illa

Laura Anglada, regidora de l’Ajuntament de Ciutadella recull la donació de Mercadona

Mercadona ha donat més de 100 tones de productes de primera necessitat a entitats benèfiques de Menorca des de principi d’any, l’equivalent a uns 2.000 carretons de la compra.

Les donacions s’han destinat principalment a la Creu Roja, que cada dia rep aliments des dels tres supermercats que Mercadona té a l’illa. Els productes, que són aptes per al consum, però no per a la venda, es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè l’entitat els reparteixi entre els més de 700 usuaris que atén a Maó i Ciutadella.

A més, sobre la base del compromís de la companyia de supermercats amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat, Mercadona ha donat aquesta setmana 4 tones de productes de primera necessitat, com ara llet, pasta, arròs, oli, cereals, suc o gel de dutxa, als ajuntaments de Ciutadella i Maó, fruit dels acords de col·laboració que ha renovat amb tots dos consistoris, perquè es distribueixin entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més desafavorides.

El regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Maó, Enric Mas, va agrair a Mercadona “la seva col·laboració i implicació social amb el Banc d’Aliments municipal, una oportunitat que oferim a les empreses del municipi per comprometre’s socialment amb els seus clients, que són la gent de Maó”. Així mateix, la regidora de Recursos Humans i Atenció Social de l’Ajuntament de Ciutadella, Laura Anglada, va valorar molt positivament “la implicació i sensibilitat de les empreses privades amb els col·lectius especialment vulnerables” i va declarar que aquesta acció mostra que “a través de la implicació de tots, podem millorar les condicions de vida de les persones”.

Per la seva banda, la directora de Relacions Externes de Mercadona a Menorca, Ester Coll, va reconèixer als serveis socials dels ajuntaments de Maó i Ciutadella “el seu treball i dedicació incansables” i va destacar que “és una satisfacció haver establert enguany noves vies de col·laboració a l’illa, com les donacions directes des dels nostres supermercats, per poder arribar més i millor a la societat menorquina”.

2 Comments on “Mercadona dóna més de 100 tones d’aliments a entitats socials de Menorca Des del mes d’abril, la companyia dona aliments a la Creu Roja cada dia des dels tres supermercats que té a l'illa

  1. Quan deis que els productes «són aptes per a la venda, però no per al consum», deu estar a l’inrevés. Deu ser que són aptes pel consum, però no per a la venda. Per exemple, amb data de consum preferent passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.