La Bohème, al Teatre des Born La coneguda òpera La Bohème de G.Puccini arribarà a Ciutadella el dia 4 de març del 2023

 

Es tracta d’una col·laboració amb la XXXVII Temporada d’Òpera del Teatre Principal de Palma. Aquest és un dels grans avançaments que ja ens promet el teatre de Ciutadella per a la propera primavera. El gerent del Teatre des Born, Josep Marquès destaca que la col·laboració amb el Tetare Principal de Palma «apuntala una proposta de programaciócompartida que sense l’aliança seria impossible de portar a Menorca».

Es tracta d’una producció del Teatre Comunale di Modena (Itàlia) que es trasllada fins a les Illes. La direcció d’escena corre a càrrec de Leo Nucci i dirigeix la reposició Salvo Piro.

En el cas de Menorca, el director musical de La Bohème serà Francesc Prat —director habitual de l’OCIM—, mentre que a Mallorca la música anirà a càrrec de Matteo Beltrami.
L’elenc per a la versió menorquina es compon pels intèrprets internacionals Lianna Haroutounian, Andrei Danilov, David Menéndez, Tomeu Bibiloni, Manuel Fuentes, Marga Cloquell i Jorge Tello. El Cor que acompanyarà la producció serà el Cor del Teatre Principal de Palma
dirigit per Francesc Bonnín i, com a curiositat, per la funció de Ciutadella es crearà el Cor Infantil del Teatre des Born (ad hoc) dirigit per la jove promesa Clara Enrich —aquest cor es formarà properament partint d’una convocatòria oberta. A tot això enl acompanyaran els músics de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.