2,91 milions d’euros per a l’execució de projectes del Pla de Resiliència 2021 El pla s’emmarca dins el programa estatal per a la modernització i la recuperació de l’economia després de la COVID-19

 

El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, ha autoritzat l’AETIB a disposar de 2,91 milions d’euros per a l’execució de dos projectes en relació amb el Pla de Resiliència 2021, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea (Next Generation).

Aquest pla va ser concebut com un projecte de país que traça el full de ruta per a la modernització de l’economia espanyola, la recuperació del creixement econòmic i la creació d’ocupació, després de la crisi de la COVID-19, així com per preparar el país per fer front als reptes del futur.

A més, inclou la línia d’inversió «Estratègies de resiliència turística per a territoris extrapeninsulars», que es destina a les Illes Balears, les Canàries, Ceuta i Melilla, i que té per objecte respondre als reptes específics a què s’enfronta el sector turístic en aquests territoris i es basa en el seu caràcter excepcional i en raons d’interès públic. En total, les Illes Balears tenen concedits 20 milions d’euros dins aquest pla.

Amb aquests 2,91 milions d’euros, l’AETIB impulsarà els projectes «Creación de una plataforma regional de business intelligence como observatorio del turismo», per un import de 970.000 euros, i el projecte «Acciones enfocadas a la diversificación de la oferta turística y a la desestacionalización», per un import d’1.940.000 euros.

El programa ha estat elaborat per la Secretaria d’Estat de Turisme (SETUR) amb la participació dels territoris esmentats i, en el cas de les Illes Balears, va ser coordinat per la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, a través de la Direcció General de Turisme i l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.