El Menorca Doc Fest 2022 es presenta as Mercadal Fusiona el cinema i fotografia documental com a eina de divulgació, sensibilització i educació

 

La quarta edició de la mostra, que se celebrarà entre el 12 d’octubre i l’11 de novembre, arriba amb vuit exposicions, cinc llargmetratges i 21 ‘curts’. El batlle Xisco Ametller ha participat a la presentació de les activitats juntament amb el Conseller de Territori.

El DOC FEST 2022, organitzat per Es Far Cultural, fusiona el cinema i fotografia documental com a eina de divulgació, sensibilització i educació. Mitjançant exposicions fotogràfiques, visites guiades, conferències, projeccions de curts i llargmetratges documentals, incideix a través de l’art audiovisual per reflexionar sobre els canvis que experimenten les nostres societats i la nostra cultura.

Una de les novetats d’aquest edició del Menorca Doc Fest és el DIAPORAMA, presentació de projectes fotogràfics d’àmbit internacional comentats pels autors i autores. Amb els artistes, CRISTÓBAL ASCENCIO, PAU DE LA CALLE, IRE LENES, ANNA LOFI, DAVID ARRIBAS i TOMEU COLL el dissabte 15 d’octubre a les 20h a la Sala Multifuncional des mercadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.