ASPANOB, Premi Cooperació 2022 de COPE Menorca L´acte d´entrega del premi serà a l'Ajuntament des Castell el divendres 14 d´octubre a les 19.30 h.

 

La setena edició del Premi Cooperació ja està en marxa i té ja un nou guanyador. Amb aquesta distinció, Cope Menorca, amb la col.laboració de CaixaBank, vol donar visibilitat a aquelles entitats o persones que ,de forma altruista, treballen per millorar la vida dels  col.lectius en risc d´exclusió social. Com a novetat,el Jurat del Premi enguany té una nova incorporació, la de Cata Seguí de Vidal, delegada a Menorca de Mans Unides que va guanyar l´edició de l´any passat.

A la darrera reunió dels membres del Jurat del Premi Cooperació, s´ha acordat distinguir com a finalistes del Premi Cooperació a diferents entitats , com és el cas del SAC (Servei d´Alimentació de la Caritat), gestionat per les Filles de la Caritat i un grup de voluntaris que s´encarreguen de proveïr d´aliments als qui més ho necessiten, o la Federació d´Associacions de Persones Majors, que gestionen els Clubs de Jubilats dels pobles de Menorca que són llocs d´oci, esbarjo i socialització dels nostres majors que durant la pandèmia no han pogut gaudir d´aquests espais per motius sanitaris. Per altra banda, també s´ha destacat una iniciativa a títol individual, la del Dr. Pau Lluch, que ha acollit un grup de persones que fugien dels efectes devastadors de la guerra d´Ucraïna al seu domicili particular.

El guardó, enguany, dirigeix la seva mirada al infants que pateixen càncer de les Balears, reconeguent la tasca que realitza l´entitat Aspanob, Asociació de Pares de Fillets amb Càncer de Balears, organització que treballa amb les families dels fillets que han estat diagnosticats amb càncer. Aquesta associació té seu a Menorca i ajuda a les families menorquines en els seus trasllats a l´illa de Mallorca per assegurar i garantir la seva assistència durant la seva estada fora de casa per tal de rebre el tractament necessari per combatre la malaltia.

Aquesta edició compta amb el suport de CaixaBank, el Consell Insular de Menorca, Autoritat Portuària de Balears i l´Ajuntament d´Es Castell.

Enguany, l´acte d´entrega del guardó es farà al municipi d´Es Castell el divendres, 14 d´octubre, a les 19.30 h. al Saló de Plens del consistori.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.