Conxa Juanola no es presentarà a les primàries d’Ara Maó L'ex alcaldessa haurà complert els dos mandats als quals es va comprometre

 

Avui, dia 5 d’octubre, acaba el termini marcat per presentar els equips que encapçalaran la llista d’Ara Maó en les properes eleccions de maig de 2023. La dues vegades cap de llista d’aquesta formació, ex alcaldessa i actual 1a Tinenta d’alcaldia de Cultura i Medi Ambient, renuncia a tornar-se a presentar i així ho ha fet saber a través d’un comunicat que reproduïm:

Comunicat
L’agrupació ciutadana Ara Maó, conformada per gent provinent d’un ampli sector de la societat civil i política de Maó, és una formació que neix de la voluntat d’aportar a l’esquerra una visió més ampla, progressista i de futur, a partir de la suma de persones
individuals i del suport de formacions polítiques. L’acceptació que ha tingut aquesta fórmula ha permès obtenir els millors resultats
electorals que s’han donat en democràcia a Maó dins d’aquest espai ideològic. És el moment de preparar nous equips que encarin el nou mandat amb més força que mai per tenir responsabilitats de futur i aconseguir una societat que sàpiga encarar els nous reptes i acompanyar a una ciutadania conscient i responsable.
El meu compromís amb la dedicació a un càrrec públic era i segueix sent per dos mandats, per convicció i seguint la recomanació del nostre codi ètic aprovat el 2015, termini que es complirà el proper mes de maig i en conseqüència no presentaré la meva
candidatura a les primàries que se celebraran pròximament. Però sí que ho faran persones de màxima solvència, il·lusionades, honestes i
compromeses amb tots els sectors socials que existeixen a Maó com a municipi divers que som i a les que acompanyaré per fer d’aquest món un lloc millor per viure.
Hi queda encara molta feina a fer fins al mes de maig i la seguiré fent amb la mateixa il·lusió i dedicació que sempre i oberta a totes les propostes que arriben i que ajuden a millorar i a créixer. Especialment, a veure com els projectes iniciats de recuperació del Verge del Toro, del nou Conservatori a Sala Augusta, del nou geriàtric a Santiago, de la nau Seat com a espai de confluència de noves iniciatives i tants altres, acaben transformant la nostra ciutat i el nostre municipi en un lloc millor per a tots. La vocació d’Ara Maó va estretament unida al compromís de canviar el model des de dins
de les institucions, de la mà de persones que volen dedicar el seu temps i esforç a aquest objectiu.

Vull aprofitar l’ocasió per agrair la inestimable contribució de les companyes i companys que m’han acompanyat en aquesta trajectòria institucional, així com a totes les persones que han dipositat la seva confiança en les nostres candidatures.
Llarga vida a Ara Maó i que arribin futurs plens d’encerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca