La Policia Nacional deté els implicats en la darrera baralla al Pla de Ciutadella Després de nombroses gestions per part de la policia judicial s'aconsegueix aturar els dos responsables

 

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella van detenir el 29 de setembre passat dos homes de 29 i 42 anys com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Unitats de seguretat ciutadana i efectius de paisà de la Policia Nacional van acudir la matinada del 18 de setembre del 2022 a una baralla a la zona d’oci nocturn on sembla que hi havia diversos lesionats.

En concret van ser diversos ciutadans d’origen neerlandès els quals gaudien de moments d’oci a la zona de port quan es va iniciar una disputa entre diverses persones ja que de forma accidental un havia cremat amb una cigarreta una noia que acompanyava un dels detinguts. .

Després d’aquest incident es va produir una baralla tumultuària en què es van donar cops a diversos assistents, fruit dels violents impactes un dels ciutadans neerlandesos va perdre diverses peces dentàries i va ser traslladat a l’hospital.

Un cop interposada la corresponent denúncia es va iniciar la investigació per part del Grup Operatiu de la Policia Nacional, que va fer nombroses preses de declaració, anàlisi d’imatges de càmeres de seguretat i va aconseguir així la identificació plena dels responsables de les lesions.

Després de l’elaboració del corresponent atestat es va procedir a la detenció dels dos homes i tots dos van ser imputats per un delicte de lesions greus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.