La XVII Fira del Llibre en Català tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre a Maó Com cada any, els organitzadors han preparat tota una oferta d’activitats paral·leles per atreure públic de totes les edats i fer ambient a l’envelat de la Fira

 

El Departament de Cultura del Consell Insular, fidel al seu compromís amb la llengua i la cultura pròpies, ha organitzat un any més la Fira del Llibre en Català, la qual es desenvoluparà al llarg del divendres 14 i el dissabte 15 d’octubre.

En l’edició d’enguany, les llibreries tornaran a treure les seves propostes literàries al carrer, concretament, a la plaça de la Constitució de Maó.. Llibreria Pau, la Llibreria Catalana, Juguettos, Llibreria Jocs, Sa Llibreria de Ferreries i Xalallibres acudeixen com és tradicional a aquesta cita amb una gran varietat de propostes de llibres en català per a tots els públics i tots els gustos.

Com cada any, els organitzadors han preparat tota una oferta d’activitats paral·leles per atreure públic de totes les edats i fer ambient a l’envelat de la Fira. Així, com és habitual, la jornada de divendres matí estarà dedicada als centres educatius, que podran visitar la Fira i conversar amb un dels nostres escriptors més estimats, el poeta Ponç Pons. Al capvespre, destaca la final insular del concurs ‘Carta en terra…’, presentat per Joan Carles Villalonga i Júlia Bosch.

Durant la jornada del dissabte tindrà lloc la interpretació de les rondalles guanyadores del XIX Premi Francesc de Borja Moll de rondalles i llegendes en la modalitat escrita ,la final del concurs de lletrejar paraules ‘Lletres i mots’, i la dramatització dels Contes menorquins, de Pau Faner.

Entre tota la gent que compri un llibre se sortejarà una bicicleta elèctrica. En aquesta fira es vol tenir un record especial per a Joan F. López Casasnovas, així que hi haurà un llibre d’homenatge en el qual tothom podrà escriure la seva dedicatòria. També la Biblioteca Pública de Maó dedicarà els centres d’interès a López Casasnovas i a Joan Fuster.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca