Ciutadella educa a temps complet, programa educatiu adreçat als clubs espòrtius Durant el mes d'octubre el repte serà aprendre a comunicar-se millor per afavorir una relació més sana entre tots els agents implicats en la pràctica esportiva

 

El primer projecte d’aquest programa, adreçat als clubs esportius de la ciutat, es va iniciar el passat 10 de setembre, amb la jornada de formació a càrrec de Saulius Vasaris, psicòleg esportiu i especialista en coaching esportiu.

Ara, i durant els vuit mesos de temporada, continuarà amb un repte mensual, que incideix en l’educació integral dels i les esportistes i posa l’accent en la gran importància de treballar, des de tots els àmbits, el creixement emocional i l’educació en valors en les etapes formatives d’infants i adolescents.

Durant el mes d’octubre el repte serà aprendre a comunicar-se millor per afavorir una relació més sana entre tots els agents implicats en la pràctica esportiva.

La Taula d’Infància i Adolescència de Ciutadella fa una crida a tots els clubs esportius a sumar-se al repte i aconseguir que entre tots el programa pugui assolir els millors resultats possibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.