El policia tutor des Castell, Carlos Veloso, rep el segell de qualitat 2022-23 Es tracta d'una distinció que reconeix la feina feta per la Policia Local des Castell amb els al·lots i al·lotes de l'escola, en el compliment dels objectius del Programa Policia Tutor

 

El policia tutor de la Policia Local des Castell, Carlos Veloso Fuentes, ha rebut el segell de qualitat professional 2022-23, que atorga la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears.

Es tracta d’una distinció que reconeix la feina feta per la Policia Local des Castell amb els al·lots i al·lotes de l’escola, en el compliment dels objectius del Programa Policia Tutor de les Illes Balears.

D’aquesta manera, aquest reconeixement posa en valor la tasca educativa, preventiva i de proximitat que el policia tutor des Castell ha dut a terme dins l’àmbit de les seves competències.

Aquest matí, la batlessa Joana Escandell i el primer tinent d’Alcaldia, Joan Antoni Serra, han felicitat l’agent Carlos Veloso i el cap de la Policia Local, Pedro Vives, per la bona feina feta i l’assoliment d’aquesta distinció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.