La directora d’Innovació del Consell, Nati Benejam, exposa a Palma les prioritats tecnològiques de Menorca Benejam ha incidit en la importància de l’ús de la tecnologia com aliada per a la gestió sostenible del territori i també per a la millora de l’eficiència dels serveis públics

 

La directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local de Menorca, Nati Benejam, ha presentat aquest dimecres a Palma dins la jornada “Prioritats TIC en les Administracions Públiques de Balears davant els Fons Next Generation” els objectius i projectes de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) a Menorca destacant especialment el camí que s’està fent cap a l’eficiència en el Consell Insular.

La presentació de Benejam ha inclòs una explicació dels projectes que aborda actualment el Consell Insular de Menorca en temes tecnològics com són el Smart Island i la redacció del Pla de Necessitats del Consell pel desenvolupament del mateix així com l’adquisició de la plataforma Smart, els sensors i altres dispositius necessaris per convertir Menorca en una illa intel·ligent. Altres projectes tecnològics de l’illa – dins de l’Agenda Urbana de Menorca – són un visor de recollida d’indicadors i dades per una millor gestió pública i una comunitat d’aprenentatge per a salvar la bretxa digital.

La directora Insular d’Innovació de Menorca ha incidit en la importància de l’ús de la tecnologia com aliada per a la gestió sostenible del territori i també per a la millora de l’eficiència dels serveis públics. Benejam recorda que els objectius i funcions del Servei d’Innovació i Noves Tecnologies del Consell de Menorca són impulsar programes de desenvolupament de les noves tecnologies, la societat de la informació i el coneixement, tant en l’àmbit privat com als serveis públics.

La Jornada organitzada a Palma per la Revista Sociedad de la Información Digital s’ha desenvolupat a la Cambra de Comerç de Mallorca i ha inclòs presentacions d’administracions públiques amb el Director General de Modernització i Administració Digital del Govern balear, la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia (BIT) i el Servei de Salut del govern autonòmic; també l’Ajuntament d’Eivissa a més de la presentació de Nati Benejam, en representació del Servei d’Innovació i Noves Tecnologies del Consell de Menorca. Tanmateix han participat les empreses privades Ibermàtica i Sophos Iberia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.