Jordi Tutzó encapçalarà la llista d’Ara Maó a les eleccions municipals de maig de 2023 Ha fet pública la seva candidatura poques hores després que Conxa Juanola anunciés que no es presentarà

 

Jordi Tutzó, ex regidor de l’Ajuntament de Maó, ha anunciat la seva candidatura a les primàries d’Ara Maó per ser cap de llista a les eleccions municipals del maig de 2023. Tutzó ha fet pública la seva intenció poques hores després que Conxa Juanola anunciés que no es presentarà. Ja havia format part de l’equip de Juanola a l’ajuntament durant el passat mandat ocupant la tinença d’alcaldia d’Hisenda. En un comunicat ha dit que ha decidit donar una passa endavant i tornar a la vida política pública. Actualment Ara Maó compta amb cinc regidors a La Sala.

En ser la única candidatura presentada Tutzó será qui encapçalarà la llista electoral dels comicis de 2023. es presenta acompanyat de la psicòloga Cristina Fernández i dels actuals regidors d’Educació, Toni Carrillos i de Participació Ciutadana, Catalina Ferrer.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.