Actes 8 Març

Temporada alta cultural

 

Els que sou lectors habituals d’aquesta publicació d’Informació i Cultura podeu comprovar setmana a setmana que l’agenda cultural està plena a vessar. I amb aquest tema si que no hem de parlar de desestacionalització perquè els mesos que no són considerats “de temporada alta turística” sí que ho són de “temporada alta cultural”.

La recuperació, a molts nivells, postpandèmica, sortosament ha tornat a posar de relleu l’important patrimoni cultural que traspua Menorca en general i Ciutadella particularment. Després d’un estiu carregat de festivals, concerts, exposicions, lectures, presentacions literàries, dansa, etc. Arriba una tardor atapeïda d’esdeveniments culturals. El plat fort és el Premi Born de Teatre i tots els actes que el conformen i que prepara amb afany el Cercle Artístic. I precisament l’entitat de la plaça des Born, enceta aquests dies el seu curs acadèmic farcit, una vegada més, de propostes ben atractives. També hem de tenir en compte la programació estable del Teatre des Born. El Cine Club de Joventuts Musicals que re emprèn el curs amb més sessions de pel·lícules que mai. I aquest mes d’octubre hem de destacar la iniciativa municipal Tast de Cultura que uneix patrimoni històric, amb cultura i degustació de producte local.

A les nostres pàgines també hi trobareu la programació mensual de l’Auditori de Ferreries, entitat gestionada per l’Ateneu Musical de Ferreries amb qui tenim un acord de col·laboració per a difondre les activitats de l’auditori i que aquestes arribin també al públic ciutadellenc.

Editar una revista setmanal és costós econòmicament, però no volem renunciar al nostre compromís amb la cultura i el refermam, a partir d’aquesta setmana, amb una agenda cultural dins El Iris. Esperam seguir gaudint junts d’aquesta temporada alta cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.