L’Ajuntament d’Alaior celebra la segona comissió de prevenció de violències masclistes

 

L’Ajuntament d’Alaior va celebrar ahir la segona comissió de prevenció de violències masclistes, presidida per la regidora de l’Àrea Social, Maria Antònia Pons, i que va comptar amb la presència de nombroses entitats i representants de diferents àmbits com l’educatiu.

Cal recordar que el passat 31 de maig l’Ajuntament va constituir juntament amb IB Dona la Taula de Coordinació Local en contra de la Violència Masclista, amb l’objectiu de ser un instrument operatiu de coordinació i acció de tots els agents locals en la prevenció i atenció de les violències masclistes. Un espai per intercanviar informació per impulsar la implementació de protocols que permetin detectar i actuar en els casos de violències contra la dona.

D’aquesta manera, en la comissió celebrada es presentaren els resultats de l’anàlisi DAFO aportats per les entitats i àmbits representats en la taula, que inclou les debilitats, fortaleses, amenaces i oportunitats pel que fa als recursos per prevenir les violències masclistes.

Així mateix, s’exposaren els treballs realitzats, el calendari d’activitats i propostes de diferents accions locals en matèria d’igualtat.

Finalment, es va fer una valoració de les accions de prevenció d’agressions sexuals a les festes municipals (campanyes i punt lila).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.