La campanya de sensibilització ‘Fes un like a la salut mental’ surt al carrer per guanyar visibilitat

Amb motiu de la celebració del Dia internacional de la Salut Mental els usuaris dels centres d’estades diürnes del Servei d’Atenció a la Salut Mental del Consell Insular han sortit aquest dilluns al carrer per mostrar més visibilitat a aquest col·lectiu i sumar esforços per canviar el paradigma en el concepte de salut mental (més enllà de l’àmbit clínic), per tal d’aconseguir millorar el benestar emocional de la població i prevenir els trastorns mentals i una plena integració social per a les persones que la pateixen.

D’aquesta manera, s’ha elaborat un marc de fotos de cos sencer per oferir a la ciutadania la possibilitat de sumar-se a la iniciativa fent-se una fotografia dins el marc exposat i penjant-la a les xarxes socials.

El marc ha estat ubicat durant el matí d’avui a la plaça Reial de Maó i a partir de demà i fins divendres es podrà trobar a l’entrada del Consell Insular. A més, durant el matí del dissabte 15 d’octubre s’ha previst instal·lar una taula informativa amb el marc de fotos a la Plaça des Be de Ciutadella.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és trencar amb els estereotips que envolten a la salut mental, donant visibilitat al col·lectiu, així com lluitar contra les etiquetes i categories que la societat els hi atribueix i que no fan més que afavorir l’estigmatització entorn la salut me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.