La Policia Nacional ha detingut un home a Ciutadella per un delicte de tràfic de drogues Aquesta modalitat delictiva s'ha vist incrementada l'últim any a causa de l'especial esforç de la policia en relació amb la prevenció de la seguretat ciutadana i les investigacions

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella de Menorca, han detingut, ahir a la nit, un jove per un delicte contra la salut pública. Es va realitzar un control sobre un ciclomotor que circulava per la via pública a gran velocitat, va ser aquest el motiu pel qual els agents uniformats van decidir donar-li l’alt.

Posteriorment, en aixecar sospites i a causa del seu estat de nerviosisme, a més de comptar amb antecedents policials, es va realitzar un escorcoll preventiu detectant a la cavitat destinada a guardar el casc de la motocicleta una bossa quecontenia 101,54 grams de cabdells de marihuana .

Per superar la xifra destinada al consum personal es va procedir a la seva detenció per a la posterior posada a disposició judicial, i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Destaca de nou el gran treball que fan els policies uniformats quant a la prevenció de la seguretat ciutadana i els investigadors de la Comissaria de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.