Toni Bosch és reelegit vicepresident per Menorca al Sisè Congrés d’El Pi-Proposta per les Illes Tolo Gili ha estat reelegit amb un 97% dels vots com a president de la formació.

Antoni Bosch ha estat reelegit com a vicepresident d’El Pi-Proposta per les Illes. Tolo Gili, anomenat president amb el 97% dels vots, ha tornat a confiar en el menorquí per ser la seva mà dreta a Menorca.

Bosch va agrair a Gili que tornàs a confiar en ell per ser una de les cares visibles i el seu suport a l’illa. “Menorca necessita un projecte centrat, moderat i que no respongui a les ordres de partits estatals. Necessitam un partit fort, de les Illes i que miri pels interessos de Menorca i de les Balears”, reconeixia Bosch durant la seva intervenció.

A més de Bosch, també formen part de l’executiva els menorquins Joaquin Ferrer, Antonio Pedrol i Enric Tur. Bosch va agrair també a Joan Forcada i Pedro Massa “per ajudar-lo en tot moment”.

El president Tolo Gili va assegurar que “és temps de canvi. És el temps d’El Pi. Hem renovat els estatuts, hem aprovat les ponències. Ara queden uns estatuts àgils i que ens han d’ajudar a fer créixer el partit en un futur”. “Sortim a guanyar, tant a les Balears com a les eleccions nacionals. Aquesta vegada sí que venim per quedar”, ha insistit Gili.

El president va marcar la línia que seguirà el partit a partir d’ara i va tenir un record per les víctimes de la torrentada de Sant Llorenç, que aquests diumenge 9 d’octubre fa quatre anys, i en especial al seu pare que el va perdre durant aquesta tragèdia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.