El Festival Salat de circ i art escèniques omplirà la tardor de Ciutadella de circ Arrenca el pròxim dissabte i comptarà amb quatre espectacles de companyies nacionals i locals que oferiran circ, màgia, dansa i teatre per tota la família

S’Espai de Circ organitza la quarta edició del Festival Salat de Circ i Arts Escèniques amb un programa molt variat sota el lema “Vine, riu i somia!”, amb el què els organitzadors conviden al públic a gaudir de quatre espectacles que combinen circ, màgia, teatre, dansa i patinatge artístic.
Enguany l’esdeveniment s’allarga d’octubre a desembre, oferint una funció cada tres setmanes, i facilita al públic abonaments per tots els espectacles. “Seguim apostant per programar espectacles d’alta qualitat, tant a nivell de virtuosisme, com d’interpretació. Per això convidem a tres companyies nacionals de trajectòria internacional, que són imperdibles”, comenta l’Eva Adserías, directora artística del festival. Es refereix a les funcions d’octubre i novembre, de les companyies Yldor, Sophia Acosta i Guga & Silvia, totes elles ben conegudes dins l’àmbit de les arts escèniques i els festivals internacionals.

El Festival Salat es durà a terme a Ciutadella, al Teatre des Born i a la Sala Multifuncional Canal Salat, segons l’espectacle. “Hi ha espectacles de circ que no caben en un teatre, perquè necessiten  rans alçades o dimensions, d’aquí que comptem amb dos espais tan diferents”, explica l’organitzadora.
L’esdeveniment continua creixent any rere any i es consolida com a programació de qualitat fora de la temporada turística, amb un doble objectiu: Oferir espectacles per al públic local, i per altra banda, atreure turisme amb una oferta cultural atractiva. El pròxim dissabte el Festival Salat donarà el tret de sortida amb l’espectacle “Sobre rodes” de la companyia catalano-francesa Yldor, que amb disciplines com la bicicleta acrobàtica, els malabars i amb molt d’humor, promet un espectacle original i d’alt contingut tècnic per compartir amb grans i petits la il·lusió del circ.

Larga Distancia – Festival Salat 2022

El 5 de novembre al Teatre des Born, la companyia Sophia Acosta presentarà “Larga distancia”, un espectacle multidisciplinar que combina amb molta sensibilitat i encert el circ, la dansa contemporània i el teatre.
Més endavant, el 19 de novembre, la companya catalana Guga & Silvia, portarà el seu espectacular muntatge “Here we go!”. Una barreja de circ, humor, elegància, creativitat i també, tot s’ha de dir, del glamour que mai no ha minvat de l’època daurada d’uns peculiars personatges
de circ que faran gaudir a grans i petits a parts iguals.
I el tancament serà com és habitual, a càrrec de companyies locals on s’ajuntaran més de 20 artistes en escena per oferir una “Marató d’Espectacles” per tots els públics, on podreu gaudir del circ, la màgia, el patinatge artístic i la dansa contemporània, amb un seguit de peces que sorprendran i emocionaran al públic. Un conjunt d’artistes format per les companyies MàgicMàgic, Peus a terra, S’Espai de Circ i Xou Lô Patins.

Sobre Rodes – FESTIVAL SALAT

L’esdeveniment compta també amb una acció social. És la promoció “Avis i néts al teatre!”. Els avis tenen entrada lliure si van amb els seus néts d’entre 4 i 14 anys a qualsevol dels espectacles programat a la Sala Multifuncional. L’objectiu? Compartir una estona de gaudi intergeneracional en família.
I és que la quarta edició del Festival Salat compta amb tots els ingredients per ser una experiència per gaudir i recordar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.