Les obres de reordenació del Passeig de S’Arenal de Punta Prima s’iniciaran el 17 d’octubre Aquesta obra implicarà l'ampliació de l'amplada de la vorera, que s'allargarà per abastar tota la longitud del carrer, també la zona on actualment no n'hi ha

El dilluns 17 d’octubre s’iniciaran les obres de reordenació de la vorera dreta del Passeig de S’Arenal de Punta Prima. L’actuació inicialment estava prevista a principis d’aquest any,  però va ser ajornada amb l’acord de propietaris i veïns per evitar interferències en la temporada turística.

Aquesta obra implicarà l’ampliació de l’amplada de la vorera, que s’allargarà per abastar tota la longitud del carrer, també la zona on actualment no n’hi ha. Per a tal fi, s’incorpora a la superfície de vorera la zona de calçada que actualment està pintada de color vermell, destinada al pas de vianants. Es disposaran arbres sobre la vorera, a l’inici del carrer, la zona de major amplada. S’habilitarà una plaça d’aparcament per a usuaris de la farmàcia, degudament senyalitzada, i es restituirà o modificarà la senyalització horitzontal i vertical existent. Finalment, s’instal·laran noves columnes i llumeneres per substituir l’actual enllumenat públic.

L’obra serà executada per l’empresa Construccions Olives SL, amb un pressupost de 169.155,58 euros (IVA inclòs).

La passada setmana va tenir lloc a l’Ajuntament una reunió on es van convocar a veïns i comerciants afectats per les obres, per tal d’informar-los del detall del projecte i de la seva execució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.