Cs Menorca demana que s’ampliï l’ús de la Targeta Intermodal de Mallorca als residents a la resta de les Balears Ayuso: "Les bonificacions engegades pel Govern per al transport públic tenen un menor abast a Menorca, on únicament podem gaudir de la gratuïtat en el transport per carretera en no disposar de metro o tren”.

 

El conseller de Ciutadans (Cs) al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, demanarà al proper Ple insular l’extensió de la Targeta Intermodal existent a Mallorca als residents a la resta d’illes, de manera que es pugui fer servir el transport públic en igualtat de condicions independentment del lloc on es resideixi.

Per a Eugenio Ayuso, “les bonificacions engegades pel Govern per al transport públic tenen un menor abast a Menorca, on únicament podem gaudir de la gratuïtat en el transport per carretera en no disposar de metro o tren”.

“Però a més, molts menorquins es desplacen habitualment a Mallorca per motius molt diversos, des de laborals a metges, i passen a aquesta illa un temps, al llarg del qual pateixen una doble o triple insularitat en no poder disposar de la Targeta Intermodal que es expedeix a Mallorca atès que segueixen empadronats a Menorca”, ha afegit Ayuso, per a qui “això genera un greuge injustificat d’uns residents a Balears davant d’altres”.

Per això, el conseller de la formació liberal aposta per “modificar els requisits per a l’obtenció de la Targeta Intermodal de Transport a Mallorca, de manera que els residents a la resta d’illes de Balears puguin fer-la servir en les mateixes condicions que els residents a Mallorca ”.

Per Ayuso, “per potenciar al màxim l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible, és més necessari que mai eliminar les barreres insulars per gaudir d’una comunitat més sòlida, única i solidària”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.