El Govern destina 30.000 euros als projectes de dinamització cultural de Ca n’Oliver El conseller Company explica que serviran per desenvolupar accions relacionades amb el patrimoni de Menorca

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, ha anunciat avui a Maó que el Govern de les Illes Balears donarà suport a Ca n’Oliver amb una aportació de 30.000 euros a càrrec de la Direcció General de Cultura per col·laborar en el projecte de treballs de dinamització cultural de la infraestructura cultural menorquina. Company ho ha confirmat després de recórrer les instal·lacions del Centre d’Art i Història Ca n’Oliver, juntament amb l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la tinent d’alcalde i regidora de Cultura i Medi Ambient de l’Ajuntament de Maó, Conxa Juanola.

“Des del Govern, mostram el nostre compromís amb la cultura a través de projectes com el de Ca n’Oliver, que està pensat per difondre les arrels i la història de Menorca”, ha explicat Company en referència a l’exposició temporal anomenada “Identitats. Tan enfora com a prop” i les activitats de dinamització de
dins el projecte denominat “Coneix el patrimoni del teu poble, vine a Ca n’Oliver!!!” en les quals col·labora el Govern.

Ca n’Oliver és una de les cases més destacades de la burgesia maonesa dels segles XVIII i XIX. Acull la Col·lecció Hernández Sanz-Hernández Mora i conté espais dedicats al llegat britànic de Menorca, a l’interès de la cartografia de l’illa i a la vida quotidiana de la Menorca contemporània.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.