Ara Maó aposta per reduir les hores d’encesa dels llums de Nadal per estalviar energia

Davant la situació de crisi energètica i augment de preus de l’energia que afecta les famílies i petites empreses i davant la petició de control en els consums que s’està plantejant per part dels governs europeus, Ara Maó és partidària que des dels ajuntaments es disminueixi el consum energètic de l’enllumenat de Nadal.

Per açò apostam per reduir l’horari d’encesa de l’enllumenat nadalenc durant les festes: encenent-lo més tard i apagant-lo més prest. També creim que s’ha de posposar la data de la posada en marxa i que aquesta sigui més a prop de Nadal.

D’aquesta manera, ens alineem amb els criteris ambientals marcats pel govern d’Espanya i, en clau local, amb el posicionament dels comerços del centre que, conscients del seu important paper en aquest tema, han donat la seva opinió favorable en aquest sentit.

Dins l’equip de govern del qual formam part defensarem aquesta posició, per tal que l’Ajuntament de Maó sigui capdavanter en prendre les mesures necessàries i doni exemple de responsabilitat social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.