Comença la recerca de joves balears que es vulguin convertir en els millors empresaris virtuals del país A la passada edició hi van participar 20 joves de l'IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella

El programa educatiu de simulació empresarial Young Business Talents ha començat el període d’inscripció per cercar joves balears amb talent empresarial que vulguin participar a la dotzena edició del seu concurs nacional de Business Game i competir pel títol de ‘millor empresari virtual del país’.

Aquesta iniciativa, organitzada per ABANCA, ESIC, Herbalife Nutrition i Praxis MMT, dóna l’oportunitat a milers d’estudiants de tot Espanya de submergir-se en una experiència educativa innovadora i exclusiva, que permet viure en primera persona la gestió empresarial, convertint-se en autèntics directius en haver de dirigir la vostra pròpia empresa a Internet amb l’ús d’un avançat simulador de gestió empresarial valorat en més de 3.000 euros.

Durant la passada edició van participar un total de 83 estudiants de tres centres docents de les Illes Balears, que van haver de competir davant d’un total de 10.423 joves de 392 centres educatius de tot Espanya. Mallorca va ser l´illa que va comptar amb més participació amb 63 estudiants de l´IES Berenguer D´Anoia i de l´IES Santa Maria, seguida de Menorca amb 20 joves de l´IES Josep Maria Quadrado. Finalment la victòria va ser per a tres estudiants de l’IES Sant Tomé de Freixeiro de Pontevedra, que es van proclamar guanyadors a la final nacional.

“Aquest projecte de gamificació únic a Espanya permet als alumnes adquirir experiència a través de la pràctica. Els joves se submergeixen en un ambient que simula l’experiència real del que es viu al dia a dia en gestionar una empresa, perquè experimentin i reflexionin sobre les decisions que prenen, sense por d’equivocar-se i que puguin aprendre dels errors. Una oportunitat que els permet entendre la teoria i aplicar-la, aprendre de manera lúdica, aportar un valor afegit al seu currículum, i ajudar-los en l’orientació cap al seu futur”, explica Mario Martínez, director de Young Business Talents.

Els centres docents que hi participin rebran de manera gratuïta els simuladors de gestió empresarial, els mateixos que s’utilitzen a universitats, escoles de negoci i empreses més capdavanteres. D’aquesta manera, podran

posar en pràctica a les classes l’ús d’aquesta eina exclusiva, desenvolupada per l’empresa Praxis MMT, convertint-se en una oportunitat de la qual es poden beneficiar tant estudiants, professors i centres educatius, per fer les classes més atractives.

El termini per poder participar romandrà obert fins el dia 31 doctubre, i està destinat a estudiants de 4t de lESO, Batxillerat o dels cicles formatius de grau mitjà o superior, de qualsevol centre docent espanyol, amb edats compreses entre els 15 i 21 anys. Entre els millors equips es repartiran més de 11.000 euros en premis entre estudiants i docents i diplomes acreditatius.

Després de les inscripcions començarà el Business Game i els joves hauran de competir de manera en línia des de les aules i amb l’ajuda dels seus professors, en diferents fases eliminatòries entre els mesos de novembre a març, per aconseguir una plaça a la final nacional que tindrà lloc el proper mes d’abril de manera presencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.